به گزارش خبرنگار مهر، آخرین قهرمان جام حذفی فوتبال ایران بعد از روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس فقط پول دارد؛ ولی فقط پول دارد و هیچ نشانه‌ای از تدبیر و استراتژی پشت تصمیمات احساسی و پوپولیستی مدیرانی که آمده‌اند تا فقط در رزومه‌ مدیریتی خود یک نام بزرگ را یدک بکشند دیده نمی‌شود!

آنچه مشخص است حضور ریکاردو ساپینتو خیلی فنی و بر اساس یک کارنامه‌ موفق نبوده است، ساپینتو حکم گرفت چون مدیریت آبی‌ها بر اساس خواسته‌های مجازی هوادارانش یک تصمیم احساسی و پوپولیستی گرفته است!

حتی گزینه بودن ساپینتو در حالی‌که او یک محرومیت سنگین انضباطی را در پرونده قبلی خود دارد، هیچ توجیه منطقی ندارد. انتخابی که شاید برای اولین بار باید به پیشکسوتان همیشه شاکی و مدعی استقلال حق داد که معترض باشند.

اردوی آبی‌ها در ترکیه با یک اسکواد ناقص در حالی جاری است که بازار خیلی وقت است توسط رقبا از فوتبالیست استاندارد قهرمانی، خالی شده است.

بحران مدیریت در اتاق فکر استقلال؛ از تصمیمات احساسی تا فقدان استراتژی!

یکی از افتخارات مهم مدیران ورشکسته آبی‌ها در چند سال اخیر شکست دادن رقیب سنتی‌شان پرسپولیس، در خرید یک بازیکن خاص و یا رقم زدن یک انتقال جنجالی که تنها خاصیت و خروجی آن رونق دادن به فضای زرد رسانه‌ای بوده است؛ چیز دیگری عایدشان نشده است!

مسئولین فعلی اتاق فکر بازار نقل و انتقالات استقلال حتی به اصول خود هم پایبند نیستند؛ آنها در گذشته با خریدن هاشمی‌نسب و سال گذشته رامین رضاییان که از آماده‌ترین‌های فوتبال باشگاهی و ملی ایران بودند برای خود رزومه‌ افتخار می‌ساختند. فلسفه‌ای که در تابستان پُر حادثه و داغ ۱۴۰۴ به فراموشی سپرده شده است.

مطرح شدن خرید عیسی آل کثیر ۳۵ ساله، مهاجم لیست مازاد پرسپولیس بیشتر برای در آوردن حرص تیفوسی‌های پرسپولیسی بوده است تا حرکت در مسیر تقویت نماینده ایران در لیگ دو آسیا! مهاجمی که با نمایش فصل گذشته‌اش حتی دیگر گزینه خرید تیم‌های لیگ آزادگان هم نیست، هر چند که قهرمانی در لیگ آزادگان یکی از اهداف مدیرعامل آبی‌ها باشد!

شاید بهتر باشد مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس نقش مدیرعامل را در چرخه‌ تصمیم‌گیری مجموعه خود مشخص کنند. نداشتن اختیار و قدرت اجرایی، تصویر یک عروسک بی‌جان سخنگو را برای مدیرعاملی دارد که قرار است در رسانه‌های صوتی و تصویری برای هواداران تیمش رویافروشی کند!

هنوز هیچ دلیل منطقی برای نخواستن سید حسین حسینی از سوی ساپینتو ارائه نشده است. تنها کسی که حق دارد کاپیتان فصل گذشته آبی‌ها را بخواهد یا او را در لیست فروش قرار دهد قطعا سرمربی پرتغالی استقلال است؛ ولی عدم شفافیت در رفتار کادر فنی و مدیریتی استقلال با دروازه‌بانی که قطعا یکی از شاخص‌ترین‌هاست و کاندید حضور در لیست نهایی تیم ملی برای حضور در جام جهانی آینده است شایسته نیست!

استقلال برای درخشش در آسیا نیازمند یک تفکر سیستمی حرفه‌ای در بخش‌های مدیریتی و فنی است. نگرشی که حداقل در یک دهه‌ی اخیر در استقلال کیمیا شده است.

بحران مدیریت در اتاق فکر استقلال؛ از تصمیمات احساسی تا فقدان استراتژی!

در تیم‌های ریشه‌دار و اصیل لازم است انتخاب مدیران بر اساس شایسته‌سالاری و توانمندی حاصل از یک کارنامه‌ی قابل اتکا و استناد باشد تا صرفا پُر کردن یک چارت سازمانی، مدیرعامل طبق آنچه در عالم مدیریت عُرف و رسم بوده است؛ مجری مصوبات هیئت مدیره خواهد بود و قرار نیست آخر فصل و بعد از ناکامی احتمالی یک سیاهه از مشکلات موجود سر راه قهرمانی را لیست کند.

کادر مدیریتی و فنی استقلال با علم به مشکلات عدیده موجود قبول مسئولیت کردند و قرار نیست بر اساس آنچه در فوتبال ایران رایج است؛ قهرمانی‌ها حاصل یک کار علمی و تخصصی باشد و هر وقت ناکامی صورت گرفته است این دست‌های پشت پرده و حمایت‌های حکومتی از یک تیم خاص بوده که مانع موفقیت تیم آنها شده است.
----------------
مجتبی مالکی